суботу, 26 квітня 2014 р.

Конкурс!!!

Конкурс фотографій про професії



Запрошуємо учнів, що пройшли чи проходять курс «Комп’ютерні технології і майбутня професія» програми Intel «Шлях до успіху» до участі у Всеукраїнському конкурсі фотографій «Комп’ютер на роботі»

Прийом і реєстрація конкурсних заявок та робіт триватиме до 01 травня 2014 року.



Хто може взяти участь?


Участь у Конкурсі можуть брати учні, що навчаються або навчалися за курсом «Комп’ютерні технології і майбутня професія» Програми «Шлях до успіху».

Конкурс проводиться в двох номінаціях:
  • «Комп’ютер, що допомагає у роботі»: фоторобота, що ілюструє те, як навчання комп’ютерній грамотності сприяє у професійному житті – виборі майбутньої професії, під час роботи за тією чи іншою професійною спеціальністю (з перелічених в курсі «Комп’ютерні технології та майбутня професія» або будь-якій іншій професійній діяльності)
  • «Посміхаємося з комп’ютером»: фоторобота гумористичного характеру, що ілюструє незвичне або кумедне  використання комп’ютера під час роботи за тією чи іншою професійною спеціальністю (з перелічених в курсі «Комп’ютерні технології та майбутня професія» або будь-якій іншій професійній діяльності)

У Конкурсі беруть участь роботи тільки в електронному вигляді. 
Від одного автора може прийматися не більше трьох робіт. 
До участі у Конкурсі приймаються чорно-білі та кольорові фотографії без рамок в електронному вигляді у форматі JPG або JPEG.
Фото може бути зроблене як плівочним фотоапаратом (з подальшим скануванням), та і цифровою фотокаметою, в т.ч. за допомогою мобільного телефону. Знімок може бути оброблений у будь-якій програмі. 

Фотографії скопійовані з мережі Інтернет НЕ ПРИЙМАЮТЬСЯ!


Як надістали заявку?


До 01 травня 2014 р. надішліть на електронну адресу rmc.ukraine@gmail.com або на CD-диску звичайною поштою на адресу програми такі документи: 
  • Заявка на участь у конкурсі, що включає опис коли, де і за яких обставин зроблене фото. Що надихнуло авторів на ідею саме такого знімку (3-5 речень) 
  • Фоторобота


Як визначається переможець?


Оцінювання робіт буде здійснюватися учасниками Програми шляхом відкритого голосування у розрахунку - 1 голос від кожної групи, що працює/працювала за програмою.

Попередню оцінку конкурсних робіт на відповідність формальним вимогам Конкурсу здійснює Оргкомітет. За результатами розгляду приймається рішення про допуск роботи до участі в Конкурсі.

До голосування запрошуються всі групи учнів разом з фасилітатором, які працюють за Програмою. 
Група має колективно обрати одну-три кращі на їх думку фотографії серед робіт, розміщених на сторінці Конкурсу

Форма для голосування буде опублікована на сайті програми з 10 травня 2014 року

Переможець Конкурсу нагороджується дипломом переможця, а учасники, чиї роботи відповідають умовам даного Положення про Конкурс відзначаються – дипломами лауреатів Конкурсу.  

П’ять фоторобіт, що наберуть найбільшу кількість балів, будуть використані в  якості ілюстрацій при виданні інформаційної продукції Програми.

Детальна інформація та вимоги конкурсу у Положенні про конкурс.

Немає коментарів:

Дописати коментар